دانش بنيان‌سازی سازمان‌های فرهنگی
مولف/مترجم : جعفر رحمانی
تاریخ نشر : 1394/11/25
شابک : 9789641950370
تسلط بر فناوری سخت، مزیت رقابتی سازمان‌ها درعصر صنعتی است که با تغییر محیط و ظاهر شدن عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات «دارایی‌های مشهود» سازمان‌ها جایگاه منحصر‌به‌فرد خود را به‌عنوان دارایی‌های استراتژیک از دست داد و مؤلفه «دانش» به‌عنوان «دارایی نامشهود»، مزیت کلیدی و استراتژیک فراروی مدیران سازمان‌های فرهنگی قرار گرفت. در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات، فلسفه وجودی سازمان‌های فرهنگی غیر‌قابل انکار است. رسالت دستگاه‌های فرهنگی، ارتقاي کیفیت زندگی فردی، گروهی و اجتماعی انسان (در ارتباط با خالق، خود، محیط طبیعی و محیط کاری) در چارچوب ارزش‌هاست. در این صورت، فلسفه وجودی مدیریت فرهنگی، توسعه فرهنگي است که تجسم ارزش‌های جامعه مدرن می‌باشند. با توجه به بحران‌های مالی، کاهش منابع دریافتی از دولت‌ها و وجود رقبا، سازمان‌های فرهنگی باید به سمت سازمان‌های دانش‌بنیان حرکت کنند. توجه نداشتن به این امر، منجر به طراحی و اجرای برنامه‌های نامتناسب و پرهزینه و ناتوانی در اجرای پروژه‌ها و طرح‌ها خواهد شد. این کتاب که به‌صورت یک کار تحقیقی تدوین شده، منبعی مؤثر و معتبر برای مدیران، کارشناسان و محققان براي آشنايي با دانش بنیان‌سازی نهادهای فرهنگی است.