رويکردها و نظريه‌های اجتماعی خانواده
مولف/مترجم : سيد احمد هاشمی فشارکی
تاریخ نشر : 1395/04/06
قیمت (ریال) : 120000
تحليل‌های منسجم نظری با الهام‌بخشی و جهت‌دهی به تحقيقات، از جايگاه بالايی در حوزه مطالعات خانواده همانند ساير حوزه‌های مطالعاتی برخوردار است؛ با اين‌حال برای اين حوزه مطالعاتی به رغم اين‌که در سال‌های اخير اهميت بيشتری در جامعه ما يافته است، آثار نظری مناسب چندانی تدوين نشده است. کتاب پيش‌رو با ارائه تحليل‌هايی نظری در قالب دو بخش رويکردهای اجتماعی به خانواده و نظريه‌های اجتماعی خانواده، گامی نخست برای تأمين خلأ مذکور در حوزه مطالعات خانواده است. بخش رويکردهای اجتماعی، سه رويکرد مدرنيسم، آنتی‌مدرنيسم و پست‌مدرنيسم را دربر دارد و در بخش نظريه‌های اجتماعی خانواده، نخست نظريه‌های هشت‌گانه کارکردگرايی، تضاد، فمينيسم، جريان زندگی خانوادگی، مبادله اجتماعی، كنش متقابل نمادين، نظام‌های خانواده و بوم‌شناختی بررسی می‌شود و در پايان، بر اساس آيات و روايات، توصيف و تبين‌هايی نظری به عنوان پيش‌درآمدی برای نظريه اسلامی خانواده ارائه می‌شود.