آسيب شناسی روابط ادارای طلاب و کارمندان جامعة‌المصطفی(ص)
مولف/مترجم : نجيب الله نوری
تاریخ نشر : 1394/09/30
شابک : .
شناسه ملی : .
این پژوهش در موضوع آسیب‌شناسی روابط اداری طلاب و کارمندان جامعة‌المصطفی(ص) است. در این اثر آسیب‌های احتمالی موجود از طریق مصاحبه و پرسش‌نامه گردآوری شده است. ضعف اطلاع‌رسانی در نظام اداری و ناآگاهی طلاب از آیین‌نامه‌ها و مقررات اداری، ناآشنایی کارمندان با فرهنگ طلاب، جابه‌جایی زیاد کارمندان در بخش‌های اداری و تغییر محل انجام کارهای اداری، ناآشنایی بیشتر کارمندان با رسالت المصطفی(ص)، توسعه بی‌رویه بخش‌‌های مختلف اداری، جلسات غیر ضروری مدیران، سخت‌گیری کارمندان، ضعف پیشرفت علمی طلاب و ارتقای شغلی کارمندان و ناتوانی برنامه‌های تحصیلی در عالم‌پروری و تربیت مجتهد، به عنوان مهم‌ترین آسیب‌های موجود مطرح شده است. در این پژوهش مسائل زیر به عنوان راهکار مطرح شده است: توجیه و بسترسازی تصمیمات، اطلاع‌رسانی کافی و شفاف، توجه به انتقادات و نظرات طلاب، تعیین انتظارات طلاب در ابتدای ورود و در طول تحصیل، تقویت و اهتمام بیشتر به آموزش‌های ضمن خدمت برای کارمندان، کاهش فشار روانی با برگزاری کارگاه یا کلاس بهداشت روانی و فراهم کردن زمینه ارتباط بیشتر کارمندان با طلاب.