تربيت اخلاقی از ديدگاه قرآن کريم
مولف/مترجم : دادمحمد اميری
تاریخ نشر : 1396/01/30
شابک : 9789641959854
تربيت اخلاقی يکی از مهم‌ترين موضوعات عصر حاضر است که بسيار مورد توجه دانشمندان، محققان، اساتيد دانشگاه و مربيان مدارس قرار گرفته است؛ اما به اندازه‌ای که در دين مقدس اسلام به اخلاق و تربيت اخلاقی توجه شده، در اديان و مکاتب ديگر چنان توجهي به آن نشده است؛ به‌طوری که يکی از مهم‌ترين اهداف نزول قرآن کريم تربيت اخلاقی، تهذيب انسان و پرورش افراد آراسته به فضايل اخلاقی است. اين امر به قدری مهم است که قرآن کريم تقوا و خصلت‌های اخلاقی را ملاک ارزش انسان می‌داند. در بين مباحث تربيت اخلاقی، روش‌های تربيت مهم‌ترين بخش تربيت اخلاقی است و موفقيت مربی، در گرو روش‌هايی است که برای رسيدن به اهداف تربيت اخلاقی به‌کار می‌بندد. قرآن کريم منبعی بی‌پايان برای روش‌های تربيت اخلاقی است و با مطالعه و استفاده از آن می‌توان روش‌های ارزشمندی برای تربيت اخلاقی استخراج کرد و در اختيار مربيان و والدين قرار داد.