تربيت اخلاقی در سيره اهل بيت
مولف/مترجم : غلامحسين ناطقی
تاریخ نشر : 1394/09/06
شابک : 9789641955887
از منظر اسلام، اخلاق و ارزش‌های اخلاقی جایگاهی ویژه دارد و بخش عظیمی از معارف اسلامی را تشکیل می‌دهد. آموزش ارزش‌های اخلاقی به مسلمانان و فراهم آوردن زمینه‌های پرورش اخلاقی آنان، يکي ‌از‌ وظایف اساسی نظام تربیتی اسلام است. پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت آن حضرت به عنوان مجریان اصلی نظام تربیتی اسلام، نسبت به رشد اخلاقی امت اسلام توجه ویژه داشته‌ و آن را یکی از وظایف الهی خویش می‌دانسته‌اند. در همین راستا آن‌ها نه تنها در گفتار، بلکه در عمل تلاش نمودند تا امت اسلامی را اخلاقی بار بیاورند و ضمن آشناسازی‌شان با فضایل و رذایل اخلاقی، آن‌ها را به گونه‌ای تربیت کنند که فضایل را در وجود خویش تثبیت و رذایل را از خود دور سازند. این تلاش پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) مبتنی بر یک‌سری اصول و روش هایی است که در تحقیق حاضر کوشش شده تا تعدادی از این اصول و روش‌ها استخراج و در اختیار دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت در کشورهای اسلامی به ویژه جامعه المصطفی(ص) العالمية قرار گیرد.