حجّت فقيهان (سيری در حالات علمی و اخلاقی آيت الله العظمی سيّد محمّد حجّت کو ه کمری)
مولف/مترجم : محمد الوانساز خوئی
نوع جلد : جلد سخت
تاریخ نشر : 1395/04/14
شابک : 9789641952824
در ميان استوانه‌های استوار و سترگ حوزه که بنيان و بنياد حرکت‌های موفقيت‌آميز و بلند و والا بر دوش آن سنگينی کرد، آيت‌الله العظمی سيد محمد حجت کوه کمری(ره) بسيار خوش می‌درخشد. او که دانش آموخته مکتب نجف مولا اميرمؤمنان علی ابن ابيطالب(ع) است، عالم و عاملی بود که در اوج فقاهت، سفره‌دار فقيهانی شد تا مکتب امام باقر و امام صادق(ع) فروتنی و تواضع کرداری و رفتاری را در صحنه جان و جهان به نمايش گذارد. اين حجت صادق الهی، به نيابت از حجت‌الله الاعظم، مولانا امام المهدی(عج)، حجت را بر همگان تمام کرد و با صداقت، صميميت و سلامت روح و روان خويش به دانش‌آموزان ودانشجويان مکتب عصمت و طهارت آموخت تا چگونه می‌توان در اوج عزت‌مداری به دور از اشراف‌گرايی زيست و از سلاطين ظلم و جور دور ماند و مايه سرافرازی و افتخار امت اسلام در جهان شد به‌گونه‌ای که خداوند به فرشتگان آسمان بر اين تربت خاکی فخر فروشد. فرازی از تقريظ حضرت آيت‌الله اعرافی(دامت برکاته)