عرفان پژوهی(کتاب شناسی 400 پژوهش عرفانی معاصر)
ناشر : مرکز بين المللي ترجمه و نشر المصطفی(ص)
مولف/مترجم : محمد رضا يوسفی
نوع جلد : جلد سخت
تاریخ نشر : 1394/02/29
شابک : 9789641955344
کد خرید کتاب : bp0603
عرفان حقیقت دین و نوعی شناخت و معرفت است که بر پایه ادراکات درونی از مسیر علم حصولی سعی در رساندن مخلوق به خالق دارد. انسان جویای حقیقت، بشر سرخورده از صنعت و ابَررایانه و ابرقدرت و ابر... برای دستیابی به هویت انسانی گمشده خویش نیازمند آشنایی با پژوهش‌های عرفانی است و در این زمینه کتاب‌شناسی‌ها نخستین گام و کوتاه‌ترین راه دستیابی به منابع است. بی‌جهت نیست که کتاب‌شناسی را وسیله‌ای برای شناسایی و انتخاب کتاب مورد نظر و نیز ابزار گردآوری اطلاعات می‌دانند. در دوران اخیر به تناسب نیاز جامعه پژوهش‌های فراوانی در موضوع عرفان صورت پذیرفته که راه میان‌بر آشنایی با آنها به منظور بهره‌برداری یا جلوگیری از موازی‌کاری، کتاب‌شناسی‌هاست. کتاب حاضر کتاب‌شناسی 400 پژوهش عرفانی معاصر است و سعی شده در آن علاوه بر اطلاعات کتاب‌شناختی لازم و ضروری هر اثر از جمله تصویر جلد، محتوا و موضوعات اصلی آن نیز در کوتاه‌ترین عبارات معرفی شود.