سراج منير (ترجمه تفسير السراج المنير جزء 30 قرآن کريم)
مولف/مترجم : حبيب کاظمی
نوع جلد : جلد سخت
تاریخ نشر : 1394/09/01
شابک : 9789641953142
تفسيرهايی که تا امروز برای قرآن نوشته‌اند،‌ گوشه‌هايی از دريای معانی اين کتاب بزرگ و آسمانی را آشکار ساخته است؛ اما هنوز معرفت‌های فراوانی است که به قلم و بيان نيامده و نياز به تأملات بيشتر دارد. هر يک از شيوه‌های تفسيری، ناظر به بخشی از مفاهيم و معانی قرآن است. آنچه در اکثر تفاسير به چشم می‌خورد، نوعی پراکندگی و گستردگی مطالب در بيان نکات تفسيری است؛ به گونه‌ای که خواننده، خود بايد نکات مورد نظرش را از ميان مطالب گوناگون استخراج کند. اگر قرآن براي هدايت انسان‌هاست و اگر تفسير قرآن، برای رساندن پيام قرآن به گوش نسل‌های بشری است، جا دارد که در تفاسير نيز بيش از پيش به شاخص‌های تربيتی و اخلاقی و هدايت‌گرانه قرآن پرداخته شود. تفسير سراج منير می‌کوشد تا بيش از هر چيز به مفاهيم هدايتی و اخلاقی قرآن بپردازد.