ارتباطات در سيره امام علی(ع)
مولف/مترجم : غلامرضا حدادزاده
تاریخ نشر : 1396/01/30
شابک : 9789641952831
قیمت (ریال) : 120000
اين كتاب شامل سه بخش می‌باشد كه بخش اول آن مختصری در مورد علم ارتباطات است و به الزامات اين علم می‌پردازد و در دو فصل، از تاريخچه علم ارتباطات و شيوه‌های ارتباطات انساني و عناصر بنيادين در ارتباطات سخن گفته است. در بخش دوم، در دو فصل به بسترهای اجتماعی عصر اميرالمومنين(ع) پرداخته و برخی مبانی ارتباطی ايشان را بيان كرده است. عمده مطلب اين كتاب در بخش سوم و شامل سه فصل است: فصل نخست، به گونه‌شناسی ارتباطی امام علی(ع) می‌پردازد. در فصل دوم، از ارتباطات كلامی اميرالمؤمنين(ع) و برخ مصاديق زيبای اين ارتباطات در دوران حاكميت مطالبی ناب از تاريخ معتبر اسلامی آورده شده است. در فصل آخر با نگاهی ارتباطی، از ارتباطات غيركلامی امام(ع) سخن گفته رفته و مصاديق زيبايی از ويژگیهای فيزيكی، تصويرسازی امام، استفاده محيطی از ارتباطات، حركات و مجاورت و پيرازبان، مطالبی آورده شده است.