آموزش ترجمه و مفاهيم قرآن (جلدسوم)
ناشر : مرکز بين المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)
مولف/مترجم : علي بمان ملک احمدی
تاریخ نشر : 1393/09/01
شابک : 9789641954170
کد خرید کتاب : BA0149j3
آشنایی با مفاهیم و معانی بلند آیات قرآن کریم که آخرین کتاب آسمانی و راهنمای بشر در زندگانی است، نیازمند تدوین و تولید متون درسی در تمام سطوح علمی و آموزشی است. متن درسی حاضر که با عنوان «آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن» در 6 مجلد برای دوره کاردانی رشته معارف اسلامی و کمک آموزشی دوره کارشناسی نگارش یافته، با روشی نوین به این امر پرداخته است. نام گذاری موضوعی آیات؛ تفکیک تک تک واژه‌ها برای آموختن معانی لغوی هر واژه؛ طراحی پرسش‌های چندگزینه‌ای برای آزمودن سطح یادگیری دانشجو و گنجاندن تمرین‌هایی برای آموختن بیشتر و بهتر مطالب، از ویژگی‌های این اثر است. در جلد سوم، با تفکیک موضوعی آیات، با توجه به موضوعاتی چون: علم و معرفت، تعقل و تفکر، آثار ایمان، هجرت و جهاد، برخی فروع دین، دعا و استغفار، صفات نیک مؤمن و صبر و شکر، به آموزش آیات مربوطه پرداخته شده است.