آموزش ترجمه و مفاهيم قرآن (جلدپنجم)
ناشر : مرکز بين المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)
مولف/مترجم : علي بمان ملک احمدی
تاریخ نشر : 1393/09/01
شابک : 9789641954194
کد خرید کتاب : BA0149j5
آشنایی با مفاهیم و معانی بلند آیات قرآن کریم که آخرین کتاب آسمانی و راهنمای بشر در زندگانی است، نیازمند تدوین و تولید متون درسی در تمام سطوح علمی و آموزشی است. متن درسی حاضر که با عنوان «آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن» در 6 مجلد برای دوره کاردانی رشته معارف اسلامی و کمک آموزشی دوره کارشناسی نگارش یافته، با روشی نوین به این امر پرداخته است. نام گذاری موضوعی آیات؛ تفکیک تک تک واژه‌ها برای آموختن معانی لغوی هر واژه؛ طراحی پرسش‌های چندگزینه‌ای برای آزمودن سطح یادگیری دانشجو و گنجاندن تمرین‌هایی برای آموختن بیشتر و بهتر مطالب، از ویژگی‌های این اثر است. در جلد پنجم، آیاتی که داستان‌های انبیا در قرآن مجید را بیان می‌فرماید، آموزش داده و با توجه به موضوعاتی چون: رهبری انبیا و نقش حکومتی ادیان، عدالت‌گرایی انبیا، ویژگی‌های روز قیامت و بهشت و دوزخ، آیات مربوطه آموزش داده می‌شود.