آشنايی با فقه شافعی
مولف/مترجم : نصيب الله عمراف
تاریخ نشر : 1394/11/28
شابک : 9789641958772
دانش فقه از مهم‌ترين و اصيل‌ترين دانش‌هاي معارف اسلامي است که نخستين ظهور اين علم، همزمان با ظهور اسلام مي‌باشد. موضوع اين علم که احکام شرعي است، در زندگي هر مسلماني از اهميت بالايي برخوردار است؛ چرا که هيچ‌کدام از اعمال انسان بدون حکم شرعي نيست و بنابراين، در معارف اسلامي که بر مبناي گزاره‌هاي وحياني و سماوي شکل گرفته، در مورد هر عمل انسان، در هر زمينه، نظر خاصي ارائه شده است. کتاب «آشنايي با فقه شافعي» که براي دانش‌پژوهان دوره تمهيدي مجتمع عالي مذاهب واحد گرگان تهيه و تدوين شده است، به عنوان نخستين متن آموزشي در زمينه فقه اسلامي، با گرايش مذهب فقهي شافعي براي فراگيران شافعي مذهب مي‌باشد که از منابع معتبر فقه مذهب شافعي همچون «الرسائل»، «الوجيز في الفقه الشافعي»، «احياء علوم الدين»، «الفقه المنهجي» و ديگر منابع فقه مقارن، مانند «بداية المجتهد»، «الفقه علي المذاهب الأربعة» و «فقه السنة» برگرفته و تنظيم شده است.