اسلام در روسيه فدراتيو (اسلام در اورال)
مولف/مترجم : محددينوف، استاراستين، حب الدينوف، ماکاروف/مترجم: مهدی نصيری، مژده دهقان خليلی
نوع جلد : سخت
تاریخ نشر : 1394/09/30
شابک : 9789641953814
اين فرهنگ، چاپ پنجم از سری کتاب‌های «اسلام در روسيه فدراتيو» است. در اين فرهنگ، اطلاعات جامع و کاملی از زندگی مسلمانان منطقه اورال در زمينه‌های زير آمده است: تحقيقات جامعه‌شناسی، شخصيت‌ها، مؤسسات، رسانه‌های جمعی، سازمان‌های فرهنگی، ملی و مذهبی، گروه‌های نژادی خارج از کشورشان، جماعت‌ها و فعاليت آنها و بسياری موارد ديگر. همچنين در اين کتاب نقش مسلمانان در مهم‌ترين وقايع اجتماعی، سياسی و اقتصادی منطقه در گذشته و حال را بر اساس منابع تاريخيِ به چاپ نرسيده مشخص می‌کند. اين کتاب به صورت جامع و تفصيلی مخاطبان خود (دانشجويان و کارشناسان) را با مفهوم جامعه‌شناسی، اصول مذهبی، سياسی، اجتماعی و مردم روسيه آشنا می‌کند.