مسايل حقوقی در سازمان
مولف/مترجم : محسن منطقی
تاریخ نشر : 1393/12/19
شابک : 9789641957294
مديران برای اداره بهتر سازمان، نيازمند آشنايی با علم حقوق با نگاه کاربردی هستند. اطلاعات گزينشی از دانش حقوق، بدون پرداختن به مباحث فنی و دقيق اين دانش، می‌تواند زمينه مناسبی برای افزايش بهره‌وری مديران در سازمان‌ها فراهم آورد. در اين کتاب، مديران و دانش‌پژوهانِ رشته‌های مربوط به مديريت، اطلاعات اجمالی و کاربردی در چهار حوزه به دست می‌آورند: 1. ابتدا با علم حقوق و حقوق اداری آشنا می‌شوند. اين اطلاعات به آنها کمک می‌کند تا مفاهيم اساسی مقررات دولتی را شناخته و با مفاهيم شغل، استخدام و تخلفات اداری نيز آشنا شوند. 2. در مرحله دوم، به شناخت شيوه‌ها و مبانی طراحی سازمانی و سازمان‌های مجازی پرداخته می‌شود. 3. در بخش سوم، موضوعات حقوق کار بيان شده است. مديران با اين آگاهی، نسبت به چگونگی به‌‌کارگيری نيروی انسانی از جنبه حقوقی آشنا می‌شوند. 4. موضوع بخش پايانی، مکاتبات اداری، شيوه نامه‌نگاری و آشنايی با اصطلاحات پرکاربرد در مکاتبات اداری و چگونگی تنظيم صورت‌‌جلسه و تدوين اساسنامه است.