فقه معاملات جديد1
مولف/مترجم : محمد علي خادمی کوشا
تاریخ نشر : 1394/06/08
شابک : 9789641953937
معاملات جديد يکی از دستاوردهای دانش اقتصاد در زمينه روش و نرم افزار اقتصادی است که دامنه وسيعی را در اقتصاد خرد و کلان در بين ملت‌ها و دولت‌ها گسترده است. از همين‌رو شناخت و به کارگيری آنها در اقتصاد فردی و حکومتی و روابط تجاری بين المللی يکی از ضرورت‌های روشن در زندگی امروزی است. دانش پویای فقه بر اساس اصل مسلّم پاسخگویی به تناسب رشد و پیشرفت علوم و پیدایش موضوعات جدید از پویایی و توسعه چشمگیری برخوردار شده و به همین دلیل آموزش فقه بدون توجه لازم به این بخش نوین و توسعه یافته امکان پذیر نیست. در همین راستا کتاب حاضر که بر اساس سر فصل‌های مصوب جامعة المصطفی العالمیة برای مقطع کارشناسی ارشد در رشته فقه اقتصادی تدوین شده ضمن شناخت مفهوم معاملات جدید و ویژگی‌های آنها و ارائه روش کلی استنباط حکم فقهی در مورد معاملات جدید به بررسی قرارداد بیمه و استصناع به عنوان دو نمونه از مسائل جدید در عصر اخیر پرداخته است.