آخرین بروزرسانی :‌ سه شنبه 11 ارديبهشت 1397 | العربية | English

فهرست منشورات
ETIKA DHE ZHVILLIMI SHPIRTËROR
ناشر : مرکز بين المللی ترجمه و نشر المصطفی (ص)
مولف/مترجم : سيد مجتبی موسوی لاری/منتور چادری
تعداد صفحات : 420
قطع : رقعی
نوع جلد : شوميز
تاریخ نشر : 1393/12/19
نوبت چاپ : 1
تعداد : 300
شابک : 9789641956990
شناسه ملی : 3747808
زبان کتاب : آلبانيايی
کد خرید کتاب : BP0638
قیمت (ریال) : 190000
مقدمه و فهرست مطالب : دانلود فايل
Ne vërejmë shumë qartë se gjithçka në këtë botë është në lëvizje dhe në ndryshim e sipër. Procesi і përtëritjes në jetë është parimi që qëndron në themel të ligjit të krijimit. Në të njëjtën mënyrë me të cilën besojmë në karakterin e pandryshueshëm dhe jetëgjatë të ligjit të ndryshimit, jemi gjithashtu të detyruar të besojmë në disa koncepte të pandryshueshme dhe t’i konsiderojmë ato të përhershme dhe të përjetshme. Mes këtyre parimeve të pandryshueshme janë ligjet e moralit dhe të përsosurisë njerëzore, të cilat jemi të detyruar t’i respektojmë me gjykimet e arsyes së shëndoshë dhe të drejtojmë jetën tonë në përputhje me to.
>
.