جامعه‌شناسی مردم روسيه (روسيه بين خائوس و لوگوس)
مولف/مترجم : الکساندر گليويچ دوگين/مهدی نصيری، مژده دهقان خليلی
نوع جلد : جلد سخت
تاریخ نشر : 1396/01/30
شابک : 9789641953357
این کتاب، رویکرد تازه‌ای به بررسی ساختار جامعه روسی به عنوان یک سوژه خاص دارد که نویسنده، این موضوع را برای اولین بار وارد مباحث علمی کرده است. مفهوم «جامعه روسی»، مجموعه‌ای از عناصر ثابت، سیستم‌ها و اصول جامعه‌ساز است که در طی تاریخ روسیه همچنان بدون تغییر باقی مانده است. این عناصر ثابت و سیستم‌ها درکی از مکان، زمان، انسان‌شناسی، مذهب، سازمان دولتی، مذکر یا مؤنث بودن و فرهنگ و غیره است. این کتاب ادامه موضوعی و منطقی کتاب «جامعه‌شناسی توهم» (مسکو: انتشارات آکادمیچسکی پرایکت، سال 2010) است. در کتاب حاضر جامعه روسی به عنوان یک مجموعه متمدن مستقل و مجزا، هم از مجموعه اروپای غربی و آمریکا، و هم از مجموعه آسیا و شرق بررسی شده است و در آن، روسیه یک کشور نیست؛ بلکه یک تمدن با یک نظام خاص و یک سری مفاهیم پایه خاص است.