اسرائيليات، تخريب ها و تحريف های يهود
تاریخ نشر : 1396/06/16
شابک : 9789641951414
کد خرید کتاب : Bp0839
اهل كتاب که پس از قدرت گرفتن اسلام، خود را در برابر آن عاجز ديدند، راه مكر و حيله در پيش گرفتند و از زمان رسول خدا(ص) به تدريج گفته‌های يهود و نصارا را به نام حديث و روايت در بين جامعه مسلمانان نشر دادند. اين افسانه‌ها، در ميان مسلمانان سينه به سينه نقل می‌شد تا اين‌که در قرن دوم هجری، نهضت تفسيرنويسی آغاز شد و همين داستان‌ها و حكايت‌های افسانه‌ای، توسط افراد مغرض يا ساده‌لوح و بی‌احتياط، به صورت احاديث و روايات منسوب به معصومين(ع) يا صحابه بزرگوار، به كتب تفسيری‌ و روايی وارد گرديد و سبب شد که دشمنان اسلام، با دستاويز قرار دادن اين روايات خرافی و گاه با بزرگ جلوه دادن آنها، تبليغات مسموم خود را بر ضد اسلام عملی سازند. هرچند عالمان و انديشمندان مسلمان كوشيده‌اند تا در آثار خود، بی‌اعتباری اين روايات را آشكار سازند، اما بايد اذعان نمود که هنوز كاستی‌های بسيار جدي در اين زمينه وجود دارد. اين تحقيق، با محوريت قصص قرآن، بررسی و ارزيابی ميزان اثرپذيری مفسران اسلامی از انديشه‌های وارداتی يهود و دفاع از پاسداران واقعي حريم قرآن و عترت(ع) شكل گرفته است.