مجموعه مصاحبه های همايش ملی حوزه انقلابی(2)
مولف/مترجم : جمعی از مؤلفان
تاریخ نشر : 1396/01/30
مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) «اگر بخواهیم نظام اسلامی همچنان اسلامی و انقلابی بماند، باید حوزه علمیه، انقلابی بماند؛ زیرا اگر حوزه علمیه انقلابی نماند، نظام در خطر انحراف از انقلاب قرار خواهد گرفت ... باید با فکر و تدبیر و برنامه‌ریزی حکمت آمیز، با این خطر مقابله کرد تا حوزه علمیه قم همواره یک حوزه انقلابی و مهد انقلاب باقی بماند و بینش و حرکت انقلابی در آن توسعه یابد». در دیدار با اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ـ 25 اسفند 94 این مجموعه که به سفارش مجمع طلاب و فضلای مسجد‌سلیمانی مقیم قم تدوین شده، در صدد پاسخ به پرسش‌های ذیل پیرامون حوزه انقلابی است: 1. ماهیت حوزه‌ انقلابی، مبانی، شاخص‌ها، راهکارها، بایدها و نبایدها، چالش‌ها و آسیب‌های موجود و ممکن. 2. مشخصه‌های مدیریتی، آموزشی، پژوهشی، تربیتی، فرهنگی، تبلیغی حوزه‌انقلابی. 3. رسالت حوزه در قبال نظام جمهوری اسلامی، مردم، نخبگان، جهان اسلام و جامعه‌ بین‌الملل. امید است که این مجموعه در مراکز علمی و آموزشی، اعم از حوزوی و دانشگاهی، مورد توجه قرار گیرد.