آسيب شناسی فرايندی و محتوايی پايان نامه های جامعةالمصطفی(ص)
مولف/مترجم : حجت الاسلام و المسلمين دکتر علی زينتی حجت الاسلام و المسلمين دکتر علی همت بناری
تاریخ نشر : 1396/01/30
شابک : .
شناسه ملی : .
از آن‌جا که ‌که نگارش پایان‌نامه، از مهم‌ترین مراحل یک پژوهش و در حقیقت نتیجه و ثمره آن است، شناسایی آسیب‌ها و ارائه راهکار برای رفع آنها نیز بسیار اهمیت دارد. اگر پایان‌نامه‌ها واقعا دچار آسیب باشند و این آسیب‌ها شناسایی و برطرف نشوند، تولیدات علمی جامعة المصطفی(ص)‌ با پیامدهای نامطلوبی روبه‌رو خواهد بود. این پژوهش در پی تحقق اهداف زیر است: ـ شناسایی آسیب‌های فرایندی و محتوایی پایان‌نامه‌های جامعة المصطفی(ص)؛ ـ تشخیص آسیب‌های زمینه‌ساز؛ ـ شناسایی آسیب‌های مربوط به عناصر دخیل در پایان‌نامه‌نویسی؛ ـ بررسی آسیب‌های مربوط به فرایند اجرای پایان‌نامه‌نویسی؛ ـ تشخیص آسیب‌های مربوط به محتوای پایان‌نامه‌ها؛ ـ ارائه پیشنهادهای کاربردی برای بهبود پایان‌نامه‌نویسی در جامعةالمصطفی(ص).