سنت‌های اجتماعی الهی در قرآن
مولف/مترجم : احمد مرادخانی تهرانی
تاریخ نشر : 1394/11/25
قرآن كريم به عنوان غنی‌ترين منبع علوم و معارف الهی و اسلامی، به بهترين وجه سنّت‌هاي حاكم بر هستی و سرنوشت انسان‌ها و رفتار خداوند با انسان‌ها را بيان فرموده است. بحث از تدابير و قوانين ارائه شده پيرامون جامعه، به عنوان سنّت‌های اجتماعی الهي در قرآن، از جمله مباحث مهمی است كه با توجه به گستردگی آن، امكان ارائه همه مطالب در قالب يك كتاب مقدور نمی‌باشد. هدف از نگارش اين کتاب نيز بيان تمام سنّت‌ها و ويژگي‌های مربوط به آن نيست؛ بلكه تنها به فراخور امكان، برخی از آيات و سنّت‌های اجتماعی در قرآن مورد بررسی قرار گرفته است. علاقه‌مندان به قرآن به طور عام، و قرآن‌‌پژوهان به طور خاص مخاطبان اين کتاب هستند. طرح بحث‌های نو در كتاب و پاسخ نگفتن به تمام پرسش‌های قابل طرح، در واقع به منظور جهت‌دهی دانش‌پژوهان به سوی تحقيق انجام گرفته كه بخشی از آن تحت عنوان پژوهش‌های جديد و بخش عمده‌ای نيز در لابه‌لای مطالب درس بيان شده است.