بررسی نيازها و انتظارات آموزشی کشور افغانستان در راستای رسالت جامعه المصطفی العالميه(درون سازمانی)
مولف/مترجم : مصطفی پاک
تاریخ نشر : 1394/11/25
شابک : .
شناسه ملی : .
مرکز علمی ـ آموزشی جامعة المصطفی(ص) العالمیة براي تأمين نیازهای آموزشی جامعه افغانستان، پژوهش علمی حاضر را پیشنهاد و تصویب کرد. اهداف اساسی این پژوهش عبارت است از: بررسي نیازهای آموزشی و اولویت‌بندی نیازهای آموزشی جامعه افغانستان. این پرسش‌ها با ممزوج کردن عوامل فردی جامعه مخاطب، گستره بیشتری يافت. جامعه آماری این پژوهش را سه گروه: طلاب شاغل به تحصیل؛ فارغ‌التحصیلان جامعة المصطفی(ص) و گروه‌های مرجع (شامل مدیران، مدرسان، کارشناسان و برنامه‌ریزان آموزشی) اهل و ساکن افغانستان یا ایران (در زمان اجرای پژوهش) تشکیل می‌دهد. داده‌های استخراج شده، پس از تلخیص، در 167 جدول و 162 نمودار طبقه‌بندی و براساس پرسش‌های پژوهشی تحلیل و بررسي شده است.